неделя, 23 февруари 2014 г.

"За всичко останало ви е необходима само любов"

За нашето семейство месец февруари е специален, но тази година е един от най-специалните. Именно през февруари, моята майка навърши 60 години. И за да я изненадам, избрах да й направя картичка с нейна снимка като бебе, а на кутията за картичката( понеже я направих с отделение за парички) поставих баба и дядо, в ръцете си със нея.
Нямате се представа какво вълнение настана на като видяха всички картичката, баба веднага взе да си спомня кога била правена снимката, децата ни да се смеят на странната шапчицата на бебето и т.н. Таз снимка е направена в едно село, което в момента не съществува - с. Запалня. От него е останала само църквата, която  от време на време  се потапя, също като селото под водите на язовир Жребчево





3 коментара:

  1. Много специален жест си прекрасна картичка си направила за майка си.... да ти е жива и здрава и да те радва още много години.

    ОтговорИзтриване
  2. Много красива, интересна и специална картичка! Винаги се получава толкова красиво, когато творим за някой близък човек, а за мама...
    Благодаря ти , че се включи в картичкофурийското предизвикателство"За всичко останало ви е необходима само любов." Моите извинения за позакъснелия коментар, но нямах възможност да разгледам красотите ви през февруари. Много успехи, вдъхновение и усмивки!

    ОтговорИзтриване
  3. Много йрасива, специална и трогателна! Благодаря ти , че се включи в картичкофурийското предизвикателство"За всичко останало ви е необходима само любов." Моите извинения за позакъснелия коментар, но нямах възможност да разгледам красотите ви през февруари. Много успехи и вдъхновение!

    ОтговорИзтриване